BTW tarief van 6% voor optreden als Sinterklaas

BTW tarief van 6% voor optreden als Sinterklaas

De Belastingdienst heeft het volgende bekendgemaakt:

sint-en-piet-op-de-motor
‘Uitvoeringen van acteurs voor publiek zijn belast met 6% btw. Daarom geldt voor een optreden als Sinterklaas ook het tarief van 6% btw. Dit kunnen optredens zijn voor zowel particulieren als voor bedrijven.
Ook als u een optreden als Sinterklaas organiseert waarvoor u een toegangsprijs vraagt, is dat belast met 6% btw. Dit zijn optredens waar de kinderen vaak ook een klein cadeautje en strooigoed krijgen. Hierbij geldt als voorwaarde dat de waarde van het cadeautje en strooigoed relatief gering moet zijn ten opzichte van de hoogte van de toegangsprijs.
Voor optredens en acteerprestaties van de Kerstman gelden dezelfde voorwaarden.

HETKANTOOR

Reacties zijn gesloten.

Mogelijk gemaakt door WordPress | Thema: SpicePress door SpiceThemes